O kompaniji

Mogyi Ltd.

Kompaniju su osnovali pre 25 godina, 1990. godine, dva mlada brata iz male seoske sredine. Vlasnistvo i rukovođenje kompanijom je postalo njihov stil života, koji je podrazumevao brigu o ljudima i održavanje porodične atmosfere među zaposlenima. Kompanija je i dalje 100% u vlasništvu porodice i oni su veoma aktivno uključeni u rukovođenje i upravljanje istom. U vremenskom periodu od 2 i po decenije broj zaposlenih sa početnih 5 radnika  je porastao na skoro 800. Taj rast su omogućili: organizaciona struktura - koja broji mali broj ljudi u menadžmentu u odnosu na veličinu kompanije; izuzetno mala fluktuacija zaposlenih i stalno prisustvo i učešće vlasnika. Zbog toga je Mogyi  bio u mogućnosti da zadrži poslovnu politiku koja je karakteristična samo za porodične kompanije, što bi se zapravo moglo nazvati i zaštitnim znakom Mogyi-ja.

Možda ovo može biti jedan od razloga sto je kompanija vidno porasla u proteklih nekoliko godina, a što nije prošlo nezapaženo ni u bližoj ni u široj okolini. Mala seoska porodična kompanija je istinita priča o uspehu sa ozbiljnim rezultatima, i to je ono što je ovu kompaniju učinilo značajnim faktorom na evropskom tržištu u kategoriji kikrikija i semenki. Kompanija je prisutna u 27 zemlje, od kojih u 8 zemalja Mogyi ima  svoje direktne podružnice. Takođe, u više različitih država pojedinačni Mogyi proizvodi su predstavljaju lidere na tržištu u svojim kategorijama.

Očigledno, uslov za  konstantan rast i razvoj je taj što Mogyi Ltd. koristi i gradi moderne  proizvodne i skladine pogone najvišeg kvaliteta. Oni ne samo da su napravljeni po najvišim standardima već i stvaraju nova radna mesta. Kompanija se koristi razvijenim tehnologijama i opremom, i svaki proizvodni pogon ima svoju laboratoriju u kojoj neprestano kontroliše i održava kvalitet na vrhunskom nivou. Proizvodnja se obavlja po sledećim standardima kvaliteta: GOST, IFS, BRC, HALAL.

 

Kontaktirajte nas!