IDEJA VODILJA

OSNOVNA ODREDNICA MOGY-A JE KONSTANTNA TEŽNJA ZA KVALITETOM I POUZDANOM KONTROLOM KOMPLETNE PROIZVODNJE.

Vjerujemo da stručnost naših kolega i snaga zajedničkog rada čine osnovu naše poslovne etike. To je našu familiju dovelo da postane vodeći proizvođač orašastih plodova i sjemena na tržištu mnogih evropskih zemalja. Znamo da su orašasti plodovi i sjemena darovi prirode, ali našim radom, njihove nutritivne vrijednosti postaju prijatne okusom milionima ljudi.

Ljubav prema sjemenima gaji naš trud da obezbjedimo prirodan, visoko kvalitetan snack za svaku priliku, kroz inovativna rješenja i konstantan razvoj našeg širokog proizvodnog portfolia.

KLJUČ USPJEHA

Osvrćući se na prethodne dvije i po dekade, sa ponosom možemo reći da je istorija brenda MOGYI (danas prisutan u 27 zemalja) istorija rastućeg uspjeha. Ključ je da smo smjeli rizikovati, razmišljati i raditi drugačije i svjesno koristili prilike dok smo se suočavali sa teškoćama.

U budućnost gledamo sa istom ambicijom i otvorenošću koju smo imali pri osnivanju naše kompanije. Uspjeh nas konstantno inspiriše da razvijamo nove proizvode,, tražimo inovativna rješenja, pri tome ne gubeći iz vida visok kvalitet i potrebe naših kupaca.

ZA NAS KAO POSLODAVCA, NAJVAŽNIJA STVAR JE MEĐUSOBNO POŠTOVANJE.

S tim na umu, mi zadržavamo "porodično orijentisanu" prirodu naše kompanije. Težimo da budemo kompanija koja ponosno preuzima odgovornost za sve svoje zaposlenike.

Naš cilj je da sačuvamo i održimo poslovnu etiku koja obezbjeđuje solidan osnov za sve stručnjake FMCG tržišta koji bi nam se pridružili i dostigli profesionalnu satisfakciju kroz naš načim razmišljanja i vrednovanja ciljeva.

VRIJEDNOSTI KOJE SU ODREDILE NAŠU DJELATNOST

Ponosni smo što smo rasli i razvijali se još od 1990g. postojano gradeći i čuvajući osnovne postulate našeg poslovanja.

Vrijednosti koje su od početka odredile naše poslovanje su: poštenje, otvorenost, integritet i porodična atmosfera u firmi.

poštenje

porodično-orijentisano razmišljanje

otvorenost

integritet

Saznaj više o Mogyi-u

Pročitaj više