SRŽ MOGYI-ja

Srž Mogyi-ja je briga, stalna težnja kvalitetu, pažljiv izbor proizvoda, pouzdana kontrola kvaliteta i stalno unapređenje procesa proizvodnje.

Mi verujemo u stručnost naših kolega i snagu zajedništva u izgradnji poslovnog okruženja. Ovo je dovelo našu porodičnu kompaniju do toga da postane lider u mnogim evropskim zemljama na tržištu orašastih plodova i semenki.

Verujemo da su orašasti plodovi i semenke dar prirode i da imaju snagu koju smo mi oblikovali našim radom kako bi milioni potrošača uživali u njima. Ljubav prema semenkama podstiče naše napore da obezbedimo prirodne, kvalitetne proizvode za svaki trenutak i to kroz inovativna rešenja i stalni razvoj našeg širokog asortimana.

KLJUČ USPEHA

Kada se osvrnemo na prethodnih 25 godina, možemo sa ponosom istaći da se priča Mogyi brenda (danas prisutan u 27 zemalja) nalazi u konstantnom razvoju. Ključ uspeha je da rizikujemo, radimo i razmišljamo drugačije i uvek koristimo priliku da poteškoće okrenemo u našu korist. Gledamo u budućnost sa istom ambicijom i vizijom kao kada smo osnivali kompaniju.

Uspeh nas konstantno inspiriše da razvijamo proizvode i da težimo inovativnim rešenjima, kao i da tokom tog procesa ne zanemarimo visok kvalitet proizvoda i potrebe vernih potrošača.

Nama kao poslodavcu najvažnija stvar je međusobno poštovanje.

Sa ovakvim stavom, uspeli smo da održimo porodičnu atmosferu u našoj kompaniji. Težimo ka tome da budemo kompanija koja ponosno brine o svojim zaposlenima.

Naš cilj je očuvanje i održavanje korporativne kulture koja pruža odličnu osnovu za svetski poznate i priznate stručnjake iz domena FMCG koji će nam se pridružiti i postići profesionalno ispunjenje kroz naš način razmišljanja, vrednosti i ciljeve.

Vrednosti koje su obeležile naše poslovanje

Mi u Mogyi-ju smo ponosni na konstantan napredak i razvoj još od 1990. godine uz poštovanje naših osnovnih vrednosti.

Vrednosti koje su obeležile naše poslovanje su iskrenost, podrška porodice, otvorenost i integritet.

iskreno

porodične vrednosti

otvorenost

integritet

Saznajte više o Mogyi-ju

Više