Mogyi Ltd. je Mađarska kompanija sa 100% privatnim vlasništvom

Bavimo se proizvodnjom, preradom, pakovanjem i prodajom različitih vrsta semenki.
Kompanija je osnovana sa 5 zaposlenih 1990-te godine od strane dva brata iz Mađarske sa ciljem pokretanja distribucije proizvoda koji do tada nisu bili prisutni na tržištu Mađarske.
Broj zaposlenih se tokom godina konstantno povećavao i trenutno imamo 800 zaposlanih.

Garancija visokog kvaliteta

Mogyi Ltd. u Mađarskoj proizvodi i skladišti 5 biljaka koristeći najnovije tehnologije. Sve jedinice proizvodnje i skladištenja imaju svoje laborotorije gde se konstantno kontroliše kvalitet sirovine i proizvodnje. Kompanija poseduje sertifikate i posluje po sledećim standardima:

Check our progress at www.rspo.org

”Od polja do potrošača”

Kompanija Mogyi je jedan od najjačih evropskih igrača u kategoriji semenki i kokica. Glavne grupe naših proizvoda su semenke suncokreta (u ljusci i bez ljuske), kokice za mikrotalasnu, semenke bundeve i kikiriki.
Naš sistem proizvodnjeje organizovan je na farmama koje kontroliše Mogyi Ltd., što omogućava konstantan nadzor celokupnog procesa proizvodnje - od farme do prodaje proizvoda.
Ovaj strogo kontrolisan i u potpunost zatvoren sistem podržava našu tvrdnju ”Od polja do potrošača”. Svi sirovine koji se koriste za naše proizvode su visokog kvaliteta i podležu veoma strogim i konstantnim kontrolama.

Vrlo smo ponosni na udeo na tržištu u Mađarskoj (oko 70%), gde smo apsolutni lideri. Ponosni smo i na ponudu naših proizvoda u drugim zemljama.

Imamo značajan porast potražnje za nekim od naših proizvoda ne samo u zemljama istočne Evrope već i na zapadnoevropskim tržištima kao što su Italija, Nemačka i Velika Britanija.

Mi smo sa proizvodima prisutni u 27 zemalja

U 7 zemalja imamo kompanije (Rumunija, Poljska, Rusija, Italija, Srbija, Crna Gora i Slovačka) dok u ostalim poslujemo preko distributera.

Snabdevamo lance supermarketa kao što su: Tesco, Penny Market (REWE Group), Spar, CBA, Auchan, Metro, Kaufland, Konzum, Carrefour, Biedronka, Delhaize, X5, Tander Magnit, itd.

Prekretnice u istoriji Mogyi-ja

 1. 1990

  Osnovana je kompanija u Mađarskoj. Imala je 5 zaposlenih, a prvi proizvod je bio prženi kikiriki

 2. 1995

  Uvođenje proizvoda iz linije Seme suncokreta u ljusci.

 3. 1996

  Uvođenje proizvoda iz linije Seme bundeve.

 4. 1997

  Uvođenje indijskog oraha, badema, pistaća, suvog grožđa i kokosovog brašna.

 5. 1999

  Uvođenje proizvoda iz linije Sirovi kukuruz kokičar.

 6. 2000

  Uvođenje proizvoda Micropop (kokice za mikrotalasnu) i proizvoda iz linije Ljušteno seme suncokreta. Broj zaposlenih premašio je brojku od 100. Međunarodna ekspanzija počela je u Češkoj, Slovačkoj, Ukrajini, Bosni i Hercegovini i Rumuniji.

 7. 2001

  Promet kompanije premašio je 5 milijardi HUF (15 miliona EUR). Međunarodna ekspanzija proširena je na Poljsku, Holandiju, Estoniju i Litvaniju.

 8. 2003

  Kompanija je ušla na tržište Letonije i Hrvatske.

 9. 2004

  Uvođenje linija proizvoda Mogyi-Mix i Mexicorn.

 10. 2005

  Uvođenje Student-Mix proizvoda.

 11. 2006

  Promet kompanije premašio je 10 milijardi HUF (30 miliona EUR). Predstavljena je linija proizvoda Rolli.

 12. 2007

  Kompanija je ušla na tržište Srbije i Grčke.

 13. 2008

  Kompanija je ušla na tržište Kosova.

 14. 2009

  Promet kompanije prelazi 15 milijardi HUF (45 miliona EUR). Međunarodna ekspanzija nastavljena je u Nemačkoj, Crnoj Gori i Švajcarskoj. Predstavljena je linija proizvoda Mlinci.

 15. 2010

  Uvođenje proizvoda iz linije Crasssh!. Broj zaposlenih je premašio brojku od 500. Međunarodna ekspanzija je nastavljena i ušli smo na tržište Velike Britanije.

 16. 2011

  Promet kompanije prelazi 20 milijardi HUF (60 miliona EUR). Ušli smo na tržište Makedonije i Tajlanda.

 17. 2012

  Kompanija je ušla na tržište Italije, Ruske Federacije i Irske.

 18. 2013

  Kompanija je ušla na tržište Japana.

 19. 2015

  Kompanija je premašila promet od 25 milijardi HUF (75 miliona EUR) i proširila se na tržište Danske.

 20. 2016

  Međunarodno širenje je nastavljeno na Bugarsku, Švedsku i Sloveniju. Uvedene su nove linije proizvoda: Ljušteno seme bundeve, Kikiriki u crvenoj opni, Gastropop i Caramoon (gotove kokice)

 21. 2017

  Kompanija je ušla na tržište Austrije, Južne Koreje i Malte.

Odlučujuća uloga u sektoru privatnih marki

Mogyi danas igra važnu ulogu na polju privatnih marki - kako u Mađarskoj, tako i u mnogim evropskim zemljama. Proizvodimo različite artikle iz sektora privatnih marki za sledeće kupce: Lidl, Kaufland, Penny Market, Spar, Auchan, Tesco, Biedronka, Polomarket, Carrefour, Konzum, Netto, CBA, итд.